Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не

...
Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Дъжд от голове в тези 3 страхотни мача в неделя

Головете са обичани на футболните почитатели. Освен в случай че някой не е заложил да няма попадения, всички желаеме да забележим трагични мачове и доста голове, по тази причина и рубриката " дъжд от голове " търси разнообразни футболни прогнози върху мачовете, в които нашият екип от типстъри чака да валят попадения. Ето ги и предложенията за събота:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .
14:30 часа: Байер Леверкузен - Вердер (Бремен)
6 от последните 7 мача сред двата тима приключиха с голове и в двете порти, а преди срещата им на " БайАрена " това наподобява най-сигурният излаз в мача. През 2019 година Вердер няма мач, в който да не се е разписал като посетител, до момента в който ЛЕверкузен е един от най-резултатните домакини в Бундеслигата. Очаква ни един доста забавен дуел с най-малко по 1 гол в двете порти.
Прогноза : И двата тима да отбележат гол (коефициент 1.45)

16:30 часа: Айнтрахт - Нюрнберг
По-рано през седмицата Айнтрахт реализира немислимото и в профил амбициозния отбор на Интер от Лига Европа, а в този момент отборът се завръща в Бундеслигата, където сигурно ще играе с въодушевление. На пътя им се изправя последния в подреждането Нюрнберг, за който спасението наподобява съвсем непостижима задача. Очертава се офанзивата на Айнтрахт, която е третата най-силна в Бундеслигата, да се развихри и в този мач и да наниже най-малко няколко гола в мрежата на Франкфурт.
Прогноза : Над 2,5 гола в мача (1.60 коефициент), а по-рисковият
залог е над 2,5 гола за Айнтрахт в мача (2.43 коефициент)
18:00 часа: Копенхаген - Хобро
Копенхаген и Хобро играят в следващ мач от 26-ия кръг на датската Суперлига. Домакините са ултра-фаворит в срещата, като триумфът им е на 95% сигурен, само че срещата ще види и доста голове. Хобро е един от слабите тимове в дивизията, като съвсем постоянно позволява попадения, само че някак съумява и да вкара. В последните пет мача посред им има три оувъра, като неделният ден ще види следващ.
Прогноза : Над 2,5 гола (1,50 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР