Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не

...
Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не
Коментари Харесай

Дъжд от голове: Мачовете, в които ще се насладим на куп попадения в събота

Головете са обичани на футболните почитатели. Освен в случай че някой не е заложил да няма попадения, всички желаеме да забележим трагични мачове и доста голове, по тази причина и рубриката " дъжд от голове " търси разнообразни футболни прогнози върху мачовете, в които нашият екип от типстъри чака да валят попадения. Ето ги и предложенията за събота:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+).

16:30 часа: Айнтрахт Франкфурт - Хофенхайм (от The Gambling Guy)

В Бундеслигата през днешния ден има страхотни мачове и в съвсем всички можем да чакаме голове, само че гаранция за попадения оферират два от европейските участници в Германия през този сезон - Айнтрахт и Хофенхайм. Домакини и посетители са измежду водачите в шампионата за " над 2.5 гола " (и двата тима са 16:7 за " над " и " под " ). Шансовете за " над 2.5 гола " се повишават, поглеждайки към статистиките им като хазаин и посетител (Айнтрахт са 8:3, а Хофенхайм - 9:2 като гост). Айнтрахт не е запазвал вратата си суха от декември насам вкъщи и в едвам 3 мача от началото на сезона. Хофенхайм има единствено един мач във всички шампионати, в които не е вкарал като посетител.
Прогноза : Над 2.5 гола (1.40 коефициент). Над 3.5гола (2.04 коефициент)
16:30 часа: Леверкузен - Фрайбург (от The Dalai Lama)
Байер Леверкузен посреща Фрайбург във втори мач от 24-ия кръг на Бундеслигата. Домакините се любуват на добър футбол през 2019-а година, като позволиха единствено една загуба – от водача Борусия Дортмунд в миналия кръг. Въпреки това положителното показване на „ аспирините” ще продължи в 24-ия рунд, откакто се радват на мощен връх против Фрайбург вкъщи – имат четири победи в последните пет мача против този противник. Фрайбург пък има четири оувъра в последните си пет мача, а Байер е със същия връх.
Прогноза: Над 2,5 гола на Байер – Фрайбург (1.46 коефициент)
19:30 часа: Борусия Мьонхенгладбах - Байерн Мюнхен (от Mr. Corner)

Поредният трогателен конфликт в Германия среща втория и третия в подреждането в Бундеслигата. Байерн в последните мачове напра скорост и е все по-близо до водача Борусия Дортмунд. Атаката на " алените " се отвори, а голове не липсват, изключително в срещите сред тези два тима. Последните четири мача сред Гладбах и Байерн непроменяемо приключват с над 2,5 гола, а общият брой на попаденията е 18 (средно по 4,5 гола на мач). Очертава се ново голово шоу, в което да се включат и двата тима.
Прогноза : Над 2,5 гола - 1,53 коефициент
Общият коефициент от 3-те прогнози е 3.12 в уеб страницата на Националната
лотария!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР