Голове на Сами Ал-Наджеи и Абдула Ал-Хайбари изведоха Ал-Насър с

...
Голове на Сами Ал-Наджеи и Абдула Ал-Хайбари изведоха Ал-Насър с
Коментари Харесай

Роналдо побесня срещу съдията

Голове на Сами Ал-Наджеи и Абдула Ал-Хайбари изведоха Ал-Насър с 2:0 в четвъртфинала на Кралската купа на първенците. Но имаше възможност тимът от Саудитска Арабия да отбележи и трети, като Кристиано Роналдо провежда контраофанзива тъкмо преди края на полувремето. Съдията обаче спря нападението със сигнал за завършек на първата част, което провокира гневен отговор от страна на звездата на Португалия и следващ жълт картон за реакцията му.

Това не беше първият път, когато почитателите на Саудитска Арабия станаха очевидци на сходна реакция, откакто Роналдо изля гнева си върху бутилка вода след загубата на Ал-Насър с 0:1 от Ал-Итихад предишния четвъртък, откакто беше подложен на подигравателни викания, гласящи името на Лионел Меси по време на срещата. Поведението на 38-годишния състезател обаче наподобява не повлия на тима, защото малко след почивката, Ал-Насър означи и трето попадение.

Португалският нападател ще бъде идващия път в игра за Ал-Насър в събота, когато играе против Абха, само че в Саудитската професионална лига.

Cristiano Ronaldo got angry at the referee for ending the first half during the counter, and Ronaldo got a yellow card.

— 1‏OZZiil_11 (@Abu_Ahmad1413)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР