Голове на Пауло Дибала и Кристиано Роналдо донесоха на Ювентус

...
Голове на Пауло Дибала и Кристиано Роналдо донесоха на Ювентус
Коментари Харесай

Сари: Силно първо, но хаотично второ полувреме

Голове на Пауло Дибала и Кристиано Роналдо донесоха на Ювентус сложна победа над Сампдория с 2:1, а старши треньорът на “бианконерите” Маурицио Сари не остана до дъно удовлетворен от видяното, само че похвали младия бранител Мерих Демирал, който беше предпочетен в титулярния състав пред Матайс де Лихт.

“И голът на Дибала, и този на Роналдо бяха прелестни. Кристиано се задържа толкоз дълго във въздуха. Изиграхме мощно първо полувреме и много безредно второ. Не предприехме непотребни опасности и можехме да затворим мача с трети гол, само че не успяхме. Като цяло обаче сме в добра форма”, съобщи Сари.

“Ще има и мачове, в които Роналдо, Дибала и Игуаин няма да играят дружно. Разполагаме с Аарън Рамзи и Дъглас Коща, които към този момент са здрави и имат потребност от игрово време. Игуаин се показа добре преди почивката, само че по-късно се позагуби. Разбираемо е, тъй като му се натрупаха доста срещи. Адриен Рабио прогресира. Той има доста по-голям капацитет, в сравнение с е посочил досега. Демирал е цялостен с сила, той зарежда позитивно целия тим. Нормално е да му гласоподавам доверие, тъй като е доста убеден и се оправя на ниво”, изясни Сари.

За експерта това беше победа №100 в 169 мача в Серия “А”. efbet Лига 17 кръг, събота 23 ноември  Ботев (Враца) 0:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР