Головата машина на Лудогорец Клаудиу Кешерю е все по-близо до

...
Головата машина на Лудогорец Клаудиу Кешерю е все по-близо до
Коментари Харесай

Кешерю все по-близо до нов договор с Лудогорец

Головата машина на Лудогорец Клаудиу Кешерю е все по-близо до възобновяване на своя контракт, пишат медиите в Румъния. Както е известно, актуалният договор на 33-годишния нападател изтича през лятото, само че още преди Нова година управлението на разградчани и Кешерю започнаха договаряния. Предполага се, че до началото на пролетния полусезон новият контракт ще е реалност. Самият футболист разкри, че е благополучен в България и на 80% ще остане в Лудогорец.

Кешерю е измежду най-значимите играчи в историята на клуба. Той пристигна през 2015 година и оттогава до момента има впечатляващите 116 гола в 196 мача. Логично с тези числа румънецът е номер 1 във безконечната класация на “орлите”.

Макар и на 33 години, интерес към Кешерю не липсва. Винаги подготвен да го приюти е отборът на ФКСБ, а турските медии писаха, че интерес към него има даже грандът Бешикташ.

Все още не е ясно за какъв брой години ще е възможният нов контракт на Кешерю - за една или за две. По-вероятно е той да бъде продължен с 24 месеца - до лятото на 2022 година Тогава румънецът ще е на 35 години.

И при новия ментор Павел Върба се чака Кешерю да е титуляр, а Якуб Шверчок да бъде негова запаса.

“Меридиан Мач”
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР