Головата машина на Лацио Чиро Имобиле е водач в състезанието

...
Головата машина на Лацио Чиро Имобиле е водач в състезанието
Коментари Харесай

Имобиле скромничи: Трудно ще мина рекорда на Игуаин

Головата машина на Лацио Чиро Имобиле е лидер в надпреварата за “Златната обувка” за този сезон, като за 19 мача в Серия “А” е отбелязал 23 попадения. Въпреки това, капитанът на римляните не е сигурен дали ще успее да усъвършенства върховото достижение за най-вече голове в Калчото за един сезон. То принадлежи на Гонсало Игуаин, който, като състезател на Наполи през 2015/16, заби 36 попадения в италианския хайлайф.  Лацио и Имобиле нямат спирачки, отнесоха и Сампдория (видео)
“Само Пипита (Игуаин - б.р.) е реализирал тази численост, тъй че ще ми е мъчно. Но с тези съотборници, тези почитатели и това отношение се надявам, че мога да продължа да въвеждам голове. Важно е да останем крепко стъпили на земята и да не си вършим проекти като Икар (от старогръцката митология - б.р.). Това си споделяме със съотборниците ми на всяка подготовка. Целта ни е да продължаваме по този начин и да се класираме за Шампионската лига. Ако сме на същата позиция при оставащи 7-8 кръга, едвам тогава може да стартираме да си мислим за нещо друго, само че към този момент мислим единствено за топ 4”, съобщи Имобиле след днешната победа с 5:1 над Сампдория, в която се регистрира с хеттрик.

Top scorers in Serie A after 19 games:

23 Immobile
.
.
.
.
.
.
14 Lukaku
14 Ronaldo
11 Joao Pedro
10 Lautaro pic.twitter.com/GERZA6s3aW
— Italian Football TV (@IFTVofficial) January 18, 2020 Серия А 20 кръг, събота 18 януари  Лацио 5:1краен резулат  Сампдория
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР