Голотиите в ефир предизвикаха атака от интересен зрител Лидерът на АТАКА

...
Голотиите в ефир предизвикаха атака от интересен зрител
Лидерът на АТАКА
Коментари Харесай

Яростна атака в На кафе, неочакван зрител разкъса Ромина и...

Голотиите в ефир провокираха офанзива от забавен фен

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров се озадачи каква е температурата в студиото на " На кафе " по Нова тв. Повод за възмущението му бе облеклото на панелистите на Гала, от което не може да стане ясно дали работят на минусови температури или лятна горещина. 

Той направи параленост сред визията на Ромина Тасевска и Дарин Ангелов. 

" Въпрос на деня: Каква е температурата в студиото на предаването “На кафе ”? Манекенката Ромина Андонова е толкоз нищожно облечена, че до момента в който гледа човек голите ѝ плещи се чуди дали да не скочи от дивана и бързо да стегне куфара за морето. Това радостно подстрекателство се разпада на ледени части в мига, в който сменят камерата и пред уважаемия фен се появи облика на сътрудника ѝ панелист, надарения Дарин Ангелов.



Дарин е облечен с поло, риза, жилетка и сако над нея! На феновете им е чудно по какъв начин Нова Тв съумява да поддържа постоянна права линия във връзка с геополитиката, само че явно има съществени проблеми с температурната крива.

В резултат на тези идеологически съмнения в температурата или Ромина ще е съществено премръзнала в края на предаването, или Дарин ще е със признаци на претърпян топлинен удар. Колеги, непрекъснатите градуси идеологически не са задоволителни, би трябвало да ги настройките и физически. В противоположен случай ще претърпявате освен рейтингови загуби ", написа той в персоналния си Фейсбук профил, представен от Блиц.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР