Голмайсторът за Хебър срещу Берое (1:1) Георги Търтов не скри

...
Голмайсторът за Хебър срещу Берое (1:1) Георги Търтов не скри
Коментари Харесай

Георги Търтов: Възнаградихме труда на треньорския щаб, вървим в правилната посока

Голмайсторът за Хебър против Берое (1:1) Георги Търтов не скри насладата си след първия си гол в елита. Офанзивният футболист на отбора от Пазарджик изрази мнение, че тимът върви в вярната посока под управлението на Владимир Манчев.

" Щастлив съм, че съумях да отбележа първия си гол в елита. Получи се равносилен мач. На моменти даже мисля, че играхме по-добре от Берое, само че не ни доближи малко. Имахме две-три контраатаки, които можеше да приключим по-добре и да се поздравим с триумфа. 
 Хебър и Берое не се победиха в здрав мач, Киров остава без триумф отпред на заралии Хебър и Берое не се победиха в здрав мач, Киров остава без триумф отпред на заралии
Трудно е, когато допуснеш гол в началните минути. Ние успяхме да се върнем в дуела и се веселя, че възнаградихме труда на треньорския щаб. Знаехме мощните и слабите страни на Берое, бяхме добре готови. 

Надяваме се в най-скоро време да домакинстваме в Пазарджик. Стилът ни на игра доста се промени. Вървим в вярната посока. Надявам се всеки мач да надграждаме и да печелим точки. 
 Манчев: Трудно ни е да поддържаме едно равнище през целия мач Манчев: Трудно ни е да поддържаме едно равнище през целия мач
Чувствам се по-уверен с всеки минал мач и се надявам да не преставам да отбелязвам. Нашият тим може да се опълчи на всеки един в елита. Със сигурност има промени и в стила на Ботев и се надявам да се поздравим с триумфа ", сподели Търтов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР