Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга бе категоричен, че няма да

...
Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга бе категоричен, че няма да
Коментари Харесай

Каранга: Няма да си тръгна от Армията, докато не спечеля титла

Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга бе безапелационен, че няма да си тръгне от “Армията”, до момента в който не завоюва купа с алената фланелка. Бразилският ас на столичани призна това при награждаването си за Играч на 20-ия кръг в анкетата на футболните треньори. Фернандо завоюва този приз за четвърти път от началото на сезона и общо за пети път, откогато е част от състава на Стамен Белчев. Каранга два пъти е бил определян и за най-хубав състезател на месеца – през юли и септември. Приз, който за месец декември бе връчен на неговия съотборник в ЦСКА-София Кирил Десподов.

“Благодаря за тази премия. Важно е да създадем добра подготовка, с цел да получим още доста награди като тези. Разбира се, че има предложения за мен, само че аз имам една цел - да печеля купа с ЦСКА-София. Нека не се спекулира повече. Вече споделих на летището какво ме забави в Бразилия. Трябваше да реша персонални проблеми. Най-важното е, че съм тук и ще се боря за трофеи. Закъснях с няколко дни. Нормално е да наваксвам с тренировките. Готвя се интензивно, с цел да мога да оказа помощ на тима напролет”, съобщи при награждаването си Каранга.
 Каранга и Десподов с награди за месец декември от Пресклуб България @@@ “Тези награди са значими, само че няма значение кой ги печели. Важното е, че тимът побеждава. Ние сме на 1 точка от Лудогорец. Ще се борим да го задминем и да спечелим купата. Всеки желае да играе в такива дербита като тези с Левски. С огромно почитание играем против “сините” и това е най-важното”, добави още Фернандо, който призна, че спекулациите не му въздействат, като се стреми да бъде оптимално съсредоточен върху изявите си на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР