Голмайсторът на ЦСКА - София Дюкенс Назон попадна в разширения

...
Голмайсторът на ЦСКА - София Дюкенс Назон попадна в разширения
Коментари Харесай

Хаити повика Назон за турнира Голд Къп

Голмайсторът на ЦСКА - София Дюкенс Назон попадна в разширения състав на краткотрайния селекционер на Хаити Габриел Калдерон Пелегрино за 17-ото издание на шампионата Голд Къп на КОНКАКАФ. Испанско-аржентинският експерт сформира лист от 35 играчи. От локалната федерация осведомиха, че той ще разгласи на 2 юни кои 26 футболисти ще останат в групата и ще заминат за подготовката във Флорида, която започва на 7 юни. Финалните 23-ма избраници на Калдерон ще станат ясни на 21 юни, четири дни преди първия мач на отбора в шампионата - против Катар на 25 юни в Хюстън.

В групата на Хаити са още Мексико и Хондурас, а към 1/4-финалите не престават първите два тима. В разширения състав за форума попаднаха още някогашният вратар на Царско село Джони Пласид и нападателят Франдци Пиеро, който бе трансферна цел на ЦСКА - София през предишното лято.
 Назон сяда на пейката до края на сезона? Назон сяда на пейката до края на сезона?
Назон се завърна в националния тим през тази пролет, откакто не бе получавал повиквателна от август 2021 година Тогава той прави и подигравателен коментар пред локалните медии по отношение на методите на някогашния селекционер Жан-Жак Пиер, който го санкционира с изваждане от състава. Чудесната форма на нападателя с екипа на ЦСКА - София и значимостта на борбите с Монсерат и ермуда обаче станаха причина връзките сред двамата да бъдат изгладени. Дюкенс се завърна с гол за успеха с 4:0 над Монсерат, която класира отбора на идното издание на Голд Къп. След това обаче той получи здравословно неразположение и бе признат в болница часове преди срещата с Бермуда, която изгледа от аварийна пейка.

Голмайстор №1 в историята на Хаити с 27 гола съвсем несъмнено ще остане измежду финалните 23-ма в листата на Габриел Калдерон. За последно състезател на ЦСКА - София игра на огромен конгрес през 2021 година. Тогава предшественикът на Назон Жорди Кайседо доближи до 1/4-финалите на Копа Америка с Еквадор.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР