Голмайсторът на ЦСКА от началото на сезона Маурисио Гарсес няма

...
Голмайсторът на ЦСКА от началото на сезона Маурисио Гарсес няма
Коментари Харесай

Разкритие: Голмайсторът на ЦСКА резерва в Разград

Голмайсторът на ЦСКА от началото на сезона Маурисио Гарсес няма да стартира титуляр в гостуването на Лудогорец в Разград, оповестява „ Тема Спорт “.

Бразилецът, който има 6 попадения през акцията, пропусна последния дуел на армейците против Пирин (2:1) поради наказване, наложено от треньора Саша Илич.

Както е известно, той и неговият съотечественик Жеферсон си навлякоха гнева на сърбина, защото закъсняха с присъединението си към отбора по време на паузата за националните тимове.

Те бяха получили особено позволение да се приберат до родината си, само че трябваше да се върнат към подготвителния развой на армейците във вторник. Вместо това обаче те възобновиха занимания в четвъртък. Така двамата пропуснаха цяла седмица от подготовката на тима.

„ Аз съм подобен човек, че когато имам сделка с някого и той не я съблюдава, след това това би трябвало да бъде осъдено “, съобщи Илич измежду срещата с Пирин.

Гарсес и Жеферсон отнесоха и солени санкции от клуба. Първият ще се завърне в групата, само че ще остане на аварийна пейка в Разград. Почти несъмнено същото ще се случи и с втория.

Във втори следващ дуел като титуляр пък ще стартира арменецът Жираир Шагоян. Едно от последните летни попълнения на отбора дебютира при успеха над орлетата, като остави доста положителни усещания с изявите си, което ще му донесе място в стартовия състав и за гостуването на орлите.

За конфликта в Разград Саша Илич ще се откаже от схемата с ромб в средата на терена и ще потърси по-консервативен метод.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР