Голмайсторът на ЦСКА - Жорди Кайседо се прибра снощи от

...
Голмайсторът на ЦСКА - Жорди Кайседо се прибра снощи от
Коментари Харесай

Без почивка за Кайседо, повежда червената атака срещу Берое

Голмайсторът на ЦСКА - Жорди Кайседо се прибра нощес от Еквадор, където бе зает с националния тим на своята татковина. Припомняме, че " Ла Три " съумя да се класира за международното състезание в края на годината, като приключи на четвърто място в квалификациите в зона Южна Америка. Така все още нападателят на " армейците " е единственият футболист от efbet Лига, който ще вземе присъединяване на мондиала.
 Юрген Матей се размина с интервенция, още един бранител на
Юрген Матей се размина с интервенция, още един бранител на " армейците " се контузи

Вижте детайлности

Той означи и дебютното си попадение с жълтата фланелка при провалянето с 1:3 от Парагвай, а няколко дни по-късно се появи като запаса и при равенството 1:1 с Аржентина, предвождана от капитана си Лионел Меси.

Дългото пътешестване на Кайседо от Южна Америка до София значи, че той ще взе участие в единствено една подготовка на " алените " преди идното на следващия ден домакинство на Берое - днешната, написа " Тема спорт ".

Въпреки това се чака точно еквадорецът да поведе офанзивата на ЦСКА в дуела, започващ в 20:00 часа. Срещу гостите от Стара Загора " армейците " ще опитат да пресечен отрицателната си серия от три срещи без маркирано попадение.
 Сектор
Сектор " Г ": Едва в този момент започваме, чест и морал измежду " сините " има единствено в интернет трудове

Излязоха с позиция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР