Голмайсторът на ЦСКА и Първа професионална лига - Фернандо Каранга,

...
Голмайсторът на ЦСКА и Първа професионална лига - Фернандо Каранга,
Коментари Харесай

Каранга: Идвам си! Ще се борим заедно за 32-а титла!

Голмайсторът на ЦСКА и Първа професионална лига - Фернандо Каранга, няма желание да напуща " алените ". Това стана ясно от изказване на футболиста в профила в Инстаграм на брачната половинка му.

" Скъпи другари, почитатели на ЦСКА! Прочетох много уеб сайтове, които написаха искрено нелепи и погрешни информации за мен! Искам да уверя всички вас, най-великата аудитория, че нито за миг не съм помислял да ви напусна! От първия си ден тук заобичах този клуб с цялото си сърце и до последния ми ден тук ще се боря за това, което дадох обещание, да стана първенец и да играя в Европа с аления екип! Обичам ЦСКА, обичам вас и това в никакъв случай няма да се промени! Наясно съм,че такава обич няма да нСофия, прибирам се! ", написа на български в профила.

Каранга е към момента в Бразилия, а не на лагер с ЦСКА в Сандански. Треньорът Стамен Белчев загатна, че футболистът не е разполагаем за тренировки поради персонални имотни проблеми.

Не закъсняха и спекулациите за трансфер на звездата на " алените ", като за един от заинтересуваните тимове се посочваше турския гранд " Фенербахче ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР