Голмайсторът на ЦСКА до последно ще държи под напрежение треньорския

...
Голмайсторът на ЦСКА до последно ще държи под напрежение треньорския
Коментари Харесай

Назон виси до последно, Хоркаш се завръща

Голмайсторът на ЦСКА до последно ще държи напрегнат треньорския щаб.

Той изпитва болки в дясното коляно от навечерието на гостуването на Лудогорец, като контузията не му разреши да стартира като титуляр в Разград.

В началото на седмицата нападателят възобнови пълноценни тренировки, само че в последните дни се готви на омекотен режим и присъединяване му против Локомотив Пловдив надалеч не е несъмнено.

Контузени в състава на ЦСКА са Жеферсон, Брадли де Нойер и Браян Морено. Сезонът за последните двама сигурно завърши, като нидерландецът ще отсъства до края на годината поради скъсани връзки. Наказан за днешната среща пък е Станислав Шопов.

Изключително деликатни би трябвало да са Турицов и Вион, които ще започват по двата фланга. Те висят с жълти картони и може да пропуснат идните мачове с ЦСКА 1948 и Левски, написа „ Тема спорт “ като добавя, че титулярният вратар на Локо (Пд) Динко Хоркаш ще се завърне под рамката за днешната аудиенция на „ Армията “.

Хърватският пазач получи травма в последния кръг на постоянния дял. Тогава смърфовете одобриха Левски и победиха с 1:0. С трите точки те се класираха в първата шестица. Хоркаш обаче напусна конфликта със сините със счупено кутре. След това пропусна и двата дуела от плейофите против Лудогорец и Левски, макар че имаше опция да вземе присъединяване в тях. Любопитно е каква е повода в черно-белия клуб да вземат решение той да се завърне точно против ЦСКА.

В същото време Локомотив Пловдив потегли за София с петима юноши в групата – Кристиан Томов, Петър Андреев, Иван Михайлов, Александър Георгиев и Аксел Велев. Припомняме, че неотдавна единият от притежателите на смърфовете Христо Крушарски съобщи, че отборът ще играе и против ЦСКА с млади футболисти, откакто направи същото против Лудогорец в Разград, където бе с много отслабен състав. Предстои да забележим дали това в реалност ще се случи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР