Голмайсторът на ЦСКА Али Соу призна, че е получил оферта

Голмайсторът на ЦСКА Али Соу призна, че е получил оферта ...

Али Соу: Отказах на "Ал Ахли", щастлив съм да остана.


Голмайсторът на ЦСКА Али Соу призна, че е получил оферта от "Ал Ахли", но я е отхвърлил. На Летище София гамбийският таран подчерта, че се чувства добре при "червените", а конкуренцията на привлечения през зимната пауза Ахмед Ахмедов от "Дунав" го мотивира.

"Тренировките бяха успешни и всички играчи бяха доволни. Аз съм футболист на ЦСКА сега. Щастлив съм тук, затова се върнах. Мачът не беше важен вчера, головете ми също. Цялата подготовка беше успешна за мен и отбора физически. Имаме още време. Спекулациите не ми повлияха, но имаше мисли в главата ми. Аз съм играч, който иска да се концентрира върху тренировката си. Щастлив съм да остана”, заяви Соу.

Снимка: Lap.bg

"Конкуренцията с Ахмед (Ахмедов) ме мотивира и мисля, че това е важно за отбора. Да имаш нови играчи помага. Имах оферта от "Ал Ахли", но я отхвърлих”.

"Сега четох само спекулации, но аз не знам нищо. Отборите трябва да говорят, но накрая става въпрос за мен и чак тогава аз знам повече", коментира нападателят на ЦСКА.
Не се продава... на всяка цена. Ще се напълни ли пак касата на ЦСКА? "Червените" могат да спечелят 4 млн. евро, но да загубят пореден основен играч

Източник: btvnovinite.bg