Голмайсторът на НаполиВиктор Осимен беше избран за Играч на месец

...
Голмайсторът на НаполиВиктор Осимен беше избран за Играч на месец
Коментари Харесай

Осимен грабна месечната награда в Серия А за януари

Голмайсторът на НаполиВиктор Осимен беше определен за Играч на месец януари в Серия " А ". Така той стана третият състезател на водача в класирането, който печели месечен приз в италианския хайлайф през този сезон, след Хвича Кварацхелия през август и Ким Мин-жае през септември.

Осимен е водещият изпълнител в Калчото с 16 гола. Пет от тях бяха за януарските победи на Наполи над Сампдория (2:0), Ювентус (5:1), Салернитана (2:0) и Рома (2:1). Именно красивото му попадение против „ вълците “ му донесе и наградата за Гол на месеца. Неговият ментор Лучано Спалети пък беше определен за Треньор на месец януари. Нигериецът се пребори за премията си в конкуренцията на Пауло Дибала, Лаутаро Мартинес, Луис Алберто и Адемола Луукман, който въпреки всичко взе наградата на Съюза на футболистите в Италия за Най-добър състезател през януари.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР