Голмайсторът на Мюнхен Роберт Левандовски ще започне като титуляр в

...
Голмайсторът на Мюнхен Роберт Левандовски ще започне като титуляр в
Коментари Харесай

Нагелсман: Левандовски е част от плановете ми за следващия сезон

Голмайсторът на Мюнхен Роберт Левандовски ще стартира като титуляр в последния кръг от та против на следващия ден, въпреки че бъдещето му в клуба остава неразбираемо, откакто договарянията за нов контракт са в задънена улица. Полският таран има контракт с Байерн до 2023 година, само че немските медии разкриха, че полякът не желае да удължи договорката, което прави раздялата с клуба в края на сезона все по-вероятна, с цел да може Байерн да завоюва пари от трансферна сума.

" Роберт тренира доста добре през последните два дни и също по този начин означи няколко положителни попадения в тренировките ", сподели старши треньорът на баварците Юлиан Нагелсман. " Той ще стартира като титуляр на следващия ден. Що се отнася до бъдещето, позицията на клуба е известна, моята позиция е известна и е известна обстановката с контракта до 31 юни 2023 година. Няма да разясня нищо друго по този въпрос. Можете да се свържете с клубното управление или да попитате Роберт ", сподели още Нагелсман.

Nagelsmann plaudert über die ersten Mazroui-Gespräche - verhaltene Worte zur Lewandowski-Situation
— tz (@tzmuenchen)
Запитан дали възнамерява състава без за идващия сезон, Нагелсман сподели: " Не ми се постанова. Знаем продължителността на контракта му. Той е част от проектите ми. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР