Голмайсторът на Милан Златан Ибрахимович пропусна трета дузпа през този

...
Голмайсторът на Милан Златан Ибрахимович пропусна трета дузпа през този
Коментари Харесай

Ибрахимович се ядоса на въпроса кой е по-силен между него и Роналдо

Голмайсторът на Милан Златан Ибрахимович пропусна трета дузпа през този сезон. Звездният нападател на " росонерите " обаче избави отбора си от първа загуба в Серия А с гол в добавеното време на мача против Верона (2:2), само че все пак бе сърдит след края на срещата.

" Разбира се, че съм повече сърдит от пропуснатата опция да спечелим. Тези мачове би трябвало да побеждаваш, в случай че искаш да постигаш задачите, които сме си сложили. Днес не бях пресен пред вратата. Следващата дузпа ще я оставя на Франк Кесие. Много съм изтощен, като нямах това самообладание, тази централизация и тази прохлада пред гола, която имам нормално. Така беше и в Лига Европа. Много е мъчно да играеш четвъртък и след това неделя, защото имаш прекомерно малко време за отмора.

Разбира се, че съм подготвен да остана на пейката, в случай че Пиоли реши. Каза ми, че ще играя 45 минути през седмицата и аз съм експерт и извършвам. Жестовете против Лил при промяната бяха към мен. Когато не си пресен, не се получават нещата.

От всичките шампионати, в които съм играл, най-трудно за нападателите е италианското състезание. Дали бранителите са по-слаби в този момент? А за какво не се замислите, че Ибра е по-силен. Помислете върху това. Серия А постоянно е бил доста мощен шампионат, само че в този момент има тимове, които се борят за предните позиции, които преди ги нямаше - Аталанта, Верона. Преди имаше други тимове, които бяха постоянно в битката, а в този момент са повече.

Вярвам ли в Скудетото? Трябва да имаш цел на старта на сезона. Трябва да имаш цел и по време на шампионата. Все още сме в самото начало. Има тимове, които още не са във форма, други пък изненадват, ще забележим в края на сезона.

След травмата в Манчестър съм благополучен, че мога да играя футбол и се любувам, защото можеше и към този момент да не играя футбол. Сега се веселя, че идва паузата, защото нуждая се да се отделя от всичко за няколко дни, да си умря и да заредя батериите ", показа Ибра.

На въпроса на Скай Италия кой е по-силен сред него и Кристиано Роналдо, шведът се се ояда и отговори: " Кажи ти, по какъв начин мислиш? ".

Опитният футболист показа, че поста му в обществените мрежи с екипа на Швеция не е бил, с цел да провокира вероятно негово завръщане. Просто очаквал с неспокойствие повиквателните на скандинавците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР