Голмайсторът на Милан Анте Ребич се изказа много остро срещу

...
Голмайсторът на Милан Анте Ребич се изказа много остро срещу
Коментари Харесай

Ребич: Игуаин лежи на терена по три минути, когато го докоснат

Голмайсторът на Милан Анте Ребич се изрече доста остро против нападателя на Ювентус Гонсало Игуаин, намеквайки, че аржентинецът е преструван.

“Има двама Ребич. Извън общественото внимание аз съм доста спокоен и малко неразговорлив, тъй като не обичам хората да приказват за мен. На терена обаче излиза различен Анте, който тормози всички. В един миг при успеха над Юве споделих нещо на Игуаин. Не съм почитател на играчи като него, които са огромни и мощни, само че лежат на терена по три минути всякога, щом ги допрян. Същото важи и за Федерико Бернардески, като това се случи и в мача ни против СПАЛ 2013. Златан Ибрахимович също понася голям брой удари, само че незабавно става на крайници, и то без да хленчи. Други плачат прекомерно доста.

Казвам нещо на Игуаин, а Войчех Шчесни се намесва: “Падате с 0:2, не бъди наперен”. Не му отговорих. Обикновено бих му отвърнал, защото друго нещо, което не одобрявам, е хората да ме подценяват. Този път обаче не си отворих устата. Отговорих на Шчесни по друг начин… (вкарвайки му гол - б.р.). Силен съм душевен. Този, който ме нападна, ме мотивира”, съобщи Ребич пред Sportweek.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР