Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру съвсем не е лишен от

...
Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру съвсем не е лишен от
Коментари Харесай

Разкъсаха голмайстора на Лудогорец, не спират да го преследват...

Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру напълно не е лишен от разновидности къде да продължи кариерата си. След признанията му, че не е удовлетворен от игровите минути, които получава в българския първенец, името на 30-годишния румънец към този момент се спряга за тимове в Турция и Китай.

Вече няколко дни подред медиите в Румъния пишат единствено за Кешеру и желанието му да напусне Разград. Според тях главните разновидности пред голаджията са два, а ФКСБ (преди Стяуа) към този момент не попада измежду тях.

Мариуш Сумудица желае Кешеру във водения от него турски Казейриспор. Наставникът има вяра, че с голаджия като румънеца тимът му ще има надалеч по-големи шансове за купата в Турция. След 12 изиграни кръга Кайзериспор е 4-и с 22 точки и изостава с 4 от водачите Галатасарай и Истанбул Башакшехир.

Самият Кешеру има оферта и от Гърция, само че надали ще я вземе под внимание, изключително поради предлагането, което е пристигнало от Китай. В Румъния считат, че то е най-хубаво откъм финансова част и тук се крие алтернативата пред острието.

С гола си против Локомотив Пловдив през уикенда Кешеру към този момент има 45 гола в 67 мача за Лудогорец. Това го прави третият най-резултатен чужденец, играл по българските терени (наравно с Мишел Платини, който има също 45 гола, само че в 122 мача). Пред него са само Маркиньос (56) и Марселиньо (59).

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР