Голмайсторът на Лудогорец Джоди Лукоки бе много щастлив след класирането

...
Голмайсторът на Лудогорец Джоди Лукоки бе много щастлив след класирането
Коментари Харесай

Лукоки след класирането: С Ман Юнайтед няма да е лесно

Голмайсторът на Лудогорец Джоди Лукоки бе доста благополучен след класирането на „ орлите” към елиминационната фаза на Лига Европа. Острието на разградчани призна, че не чака някой съответен тим от жребия идния понеделник, само че призна, че „ против Манчестър Юнайтед няма да е лесно”. Също по този начин Лукоки довери по какъв начин тъкмо е станала офанзивата при гола му, в която Марселиньо му е асистирал без да гледа.

„ Мисля, че беше добър мач и вкарах прекрасен гол. Поставихме напрегнат противника, а Марселиньо ми асистира без да гледа, откакто чу вика ми. Много сме щастливи всички”, почна Лукоки пред Българска национална телевизия.

„ Мисля, че това е действителният ни аспект. Ференцварош е добър тим, сподели го в мачовете, в които играхме. Напрежението ставаше огромно върху тях, само че ние показахме, че имаме добър тим и сме щастливи, че ще играем в идващия стадий. Моят фокус не е върху мениджъри и сътрудници. Исках да играя добре, играя за Лудогорец и имаме самочвувствие. Каквото има да се случи, ще стане. Ще забележим след празниците какво става.

„ Нямам любимец за жребия, само че за тима ни е хубаво да играем против огромен отбор. Ако можем да спечелим, още по-хубаво. Искаме да покажем, че сме добър тим. Няма да е елементарно с Манчестър Юнайтед, само че за какво не. Не би трябвало да се опасяваме от огромните, защото във футбола не знаеш какво се случва”, приключи Джоди Лукоки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР