Голмайсторът на Локомотив (София) Илия Димитров не скри желанието си

...
Голмайсторът на Локомотив (София) Илия Димитров не скри желанието си
Коментари Харесай

Голмайсторът на Локо : Ще дам всичко от себе си, за да влезем в Първа лига, но после се връщам на Герена

Голмайсторът на Локомотив (София) Илия Димитров не скри желанието си да се завърне на “Герена” и да се потвърди в редиците на Левски. Младият нападател, който играе като преотстъпен в “Надежда”, желае да помогне на “железничарите” да си завоюват промоция за Първа лига, само че призна при гостуването си в предаването “От дузпа в тъч”, че персоналната му упоритост е да се наложи в “синьото” нахлуване.

“В Локомотив се усещам неповторимо. Старши треньорът Младен Додич ни оказва помощ доста както на терена, по този начин и отвън него. Целта пред нас е влизане в Първа лига. Ще се опитам и ще дам най-хубавото от себе си, с цел да влезе отборът в елита, само че персоналната ми упоритост е да се завърна в Левски. Знам, че няма да ми е елементарно там, конкуренцията в нахлуване е огромна, само че ми се желае да опитам да се наложа. В момента обаче не подкрепям връзка с никого от управлението на клуба”, съобщи младежкият национал на България.
 @@@ “Спомням си, че когато замених Антонио Вутов и дебютирах със синята фланелка, първата ми мисъл бе да отиграя вярно топката. За благополучие, съумях. Беше значимо за мен. Иначе решението на Антонио да отиде в чужбина бе вярно. Аз също щях да направя по този начин. Виждате, че престоят в Италия му е оказал помощ да се построи като персона и човек. Моето персонално предпочитание е също да заиграя на открито един ден, по опция в Германия - в Байерн (Мюнхен)”, описа още Димитров, който е огромен почитател на Димитър Бербатов и Лионел Меси.
 Хеттрик на Илия Димитров за Локомотив (София) против Несебър @@@ “Не бих играл обаче за ЦСКА. За Лудогорец сега не мога да разясня. За мен този тим на “Армията” не е ЦСКА, а Литекс. Истинското ЦСКА е във “В” група. Иначе борбата сред Лудогорец и Литекс ще е забавна, въпреки да считам, че разградчани ще станат шампиони”, добави още младият голмайстор, който през сегашния сезон има 10 гола в 18 мача с червено-черната фланелка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР