Голмайсторът на Левски и Първа професионална лига (19 попадения в

...
Голмайсторът на Левски и Първа професионална лига (19 попадения в
Коментари Харесай

Станислав Костов: Очаквам да победим "Лудогорец"

Голмайсторът на " Левски " и Първа професионална лига (19 попадения в 28 мача) - Станислав Костов, е оптимист за идния мач на " сините " против " Лудогорец ". Двата отбора ще играят един против различен в неделя (14 април).

" Надявам се да сме си взели поука и да се представим по-добре против " Лудогорец ". Очаквам да победим. Нямам визия дали ще вкарам гол. Дали ще съм аз или някой различен, не е толкоз значимо. Аз съм подвластен от моите съотборници, защото просто приключвам офанзивите. " Лудогорец " ни победи преди един месец. Не знам за какво против тях не играхме добре. Надявам се този път да зарадваме нашите последователите ", съобщи Костов.

Той разяснява и решението мачът да се играе на националния стадион " Васил Левски ", вместо на " Георги Аспарухов ". От управлението на " сините " оповестиха, че повода за смяна е наложителен ремонт на тревното покритие.
Преместиха " Левски " - " Лудогорец " на националния стадион Дербито в неделя трябваше да се играе на "Георги Аспарухов "
" На " Георги Аспарухов " още нямаме победа, за нас няма обаче кой знае каква разлика, че ще играем на националния стадион. Дано победим още веднъж ", сподели той.

За бъдещето си Костов беше сбит - желае да извърши контракта си с " Левски ", където се усеща добре, а по-късно гледа към... италианския гранд " Интер ". Това е неговият обичан тим.

" Имах предложения от Турция през зимата, само че избрах " Левски ". Това бе по-добрият вид и съм благополучен. Не съм тръгнал обаче да вървя на никое място. Може и да си остана в " Левски ". Фен на " Интер " съм. Икарди си потегля, може да ме вземат, ще им пиша ", съобщи с усмивка той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР