Голмайсторът на израелското първенство Мавис Чибота ще облече от лятото

...
Голмайсторът на израелското първенство Мавис Чибота ще облече от лятото
Коментари Харесай

В очакване на Мавис Чибота

Голмайсторът на израелското състезание Мавис Чибота ще облече от лятото фланелката на Лудогорец. Нападателят на ДР Конго беше притеглен в Разград през зимата, само че шефовете на " орлите " не съумяха да убедят сегашния му клуб Бней Йехуда от Тел Авив да го пуснат незабавно и би трябвало да изчакат края на сезона, с цел да го видят в редиците си.

Вероятно всички в Разград са нетърпеливи към този момент да го видят на терена на " Лудогорец Арена " по-късно спорния сезон на тима. Не по-малко нетърпелива е и младата ни актриса Станислава Коцева, която е огромен личен почитател на Чибота, както и на Бней Йехуда наред с Реал Мадрид и Берое.

Запознаваме се с атрактивната дама на събитие на списанието " Ескуайър ", отдадено на полуфинала реванш в Шампионската лига сред Аякс и Тотнъм. Станислава ни впечатлява с интереса си към футбола, който контрастира с въпроси като " Кой играе? ", който чуват постоянно мъжете.

Станислава има сериозен стаж като ентусиаст. Като дете е почитател на ЦСКА, само че последните събития към клуба я дистанцират и тя насочва благосклонностите си към Берое. " А и Ваня Джаферович е обвързван с Берое ", изяснява ни тя. Тя живее в прочут интервал от Испания, където става очевидец какъв брой огромен обществен феномен е футболът. Клубът от град Аликанте, в който тя е по това време, влиза в Примера, и всички полудяват безусловно и преносно от наслада. Хората излизали от офисите и се радвали като деца. С Испания е обвързвана и другата й огромна футболна обич - Реал Мадрид на Раул Гонзалес. Любимият й състезател сега е Лука Модрич, който завоюва и Златната топка за 2018 година.



Така стигаме до Мавис Чибота и Бней Йехуда, което несъмнено не е типичния избор за един футболен почитател, а какво остава за фенка. Оказва се, че тя е обвързвана по генезис с Израел и се привързва към Бней Йехуда около пътуванията си до Тел Авив. За незапознатите - Бней Йехуда е един от столичните тимове в Израел. Станислава поддържа контакти с хора в клуба, а при едно от идванията си в България за предсезонна подготовка те я канят да гледа контролата им с Миньор Перник. На трибуните на терена на Националната футболна база в Бояна тя е единственият почитател на Бней Йехуда, а отвред е заобиколена от колоритни последователи на Миньор, чиято характерна тирада и изрази не престават да я забавляват.

Питаме няма ли да стане почитател на Лудогорец поради Мавис Чибота, а и разградчани също играят в зелено като Берое. " Не, няма късмет, само че него ще го проследявам, тъй като е превъзходен ", отсича в отговор единствената фенка на Бней Йехуда, която сме виждали с очите си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР