Голмайсторът на италианския гранд Интер - Ромелу Лукаку, направи шокиращи

...
Голмайсторът на италианския гранд Интер - Ромелу Лукаку, направи шокиращи
Коментари Харесай

Лукаку: Почти целият отбор бе със симптоми на COVID-19 още през януари

Голмайсторът на италианския гранд " Интер " - Ромелу Лукаку, направи шокиращи разкрития. Нападателят съобщи, че през януари съвсем всички играчи са показали признаци на COVID-19, само че не са били тествани.

" Имахме пауза от седмица през декември, а когато се завърнахме 23 от 25-те ни футболисти бяха заболели. Не се майтапя. ", съобщи белгиецът в " Инстаграм " изявление за локалния ефирен канал VIER.

" Играхме против " Каляри " на Раджа Наинголан (26 януари) и след единствено 25 минути един от бранителите ни се почувства толкоз зле, че трябваше да напусне терена. Нямаше по какъв начин да продължи, щеше да припадне ", продължава Лукаку.

Въпреки че той не загатва име, Милан Шкриняр бе сменен наложително в 17-ата минута на срещата от Серия " А ".

" Всички кашляхме и имахме температура. Докато загрявах, ми стана много по-топло от нормално. Не бях вдигал температура от години... След мача имаше планувана вечеря с посетители, само че аз им благодарих и отидох да си легна. Не са ни тествали за COVID-19 в оня миг, тъй че няма да знаем сигурно какво е било "

Първият регистриран случай на инфектиран с ковид в Италия е от 31 януари. Страната продължава да е една от най-засегнатите с COVID-19 - 183 957 болни и 24 648 умряли.

bTV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени 1024 са доказаните случаи на COVID-19 у нас Обвиниха Кристиан Николов за умишленото убийст
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР