Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку ще остане на Джузепе Меаца,

...
Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку ще остане на Джузепе Меаца,
Коментари Харесай

Лукаку остава в Интер, независимо от интереса на Ман Сити

Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку ще остане на " Джузепе Меаца ", без значение от интереса на Манчестър Сити. Това е един от водещите репортажи в Gazzetta dello Sport, предизвикан от информация на The Athletic от по-рано през седмицата, съгласно която " жителите " избрали белгийския таран за заместител на Серхио Агуеро.
Естествено, след фурора на Ерлин Холанд в осминафиналите на Шампионска лига английските медии насочиха вниманието си към него и започнаха да го свързват с прекосяване при Джосеп Гуардиола.

Лукаку пък няма никакво желание да напуща мястото, където съживи кариерата си и се трансформира в един от топ нападателите в света.
e l’Inter dicono NO al city.
Tutti vogliono.
Elkann vuole una più giovane.
— Francesco Lauricella (@FraLauricella) Gazzetta показва два съществени фактора за решителността на белгиеца да остане при " нерадзурите " - прелестните му връзки с треньора Антонио Конте и с колегата в офанзивата Лаутаро Мартинес.

Т.нар. тандем " Ла-Лу " е вторият най-ефективен в огромните европейски шампионати и изостава само на Роберт Левандовски - Томас Мюлер по комбинативност и маркирани голове. Отделно от това Конте преобрази профила на белгиеца и го шифрова, а и явно Серия " А " е удобна лига за способснотите и качествата на Лукаку. Серия А 27 кръг, неделя 14 март  Торино 16:00предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР