Голмайсторът на Бундеслигата Роберт Левандовски ще настоява за среща с

...
Голмайсторът на Бундеслигата Роберт Левандовски ще настоява за среща с
Коментари Харесай

Левандовски ще иска среща с ръководството

Голмайсторът на Бундеслигата Роберт Левандовски ще упорства за среща с управлението на Байерн (Мюнхен) при завръщането си в отбора след седмица, осведоми Sport Bild. Нападателят към момента си почива, тъй като беше зает с присъединяване на Мондиала.

Той се чувствал подценен и не приемал обстоятелството, че бил умишлен за провинен за неуспеха против Реал Мадрид на полуфиналите в Шампионската лига. Лева желал да усеща повече поддръжка от страна на шефовете.

Още преди международните финали новият управител на играча Пини Захави разгласи, че полският национал желае да напусне. Последва обаче безапелационен отговор от страна на Ули Хьонес и Карл-Хайнц Румениге, че това няма да му бъде позволено.

След това всичко затихна, като нямаше мнения от нито една от страните, а най-скорошните информации от немските медии бяха, че голаджията въпреки всичко е взел решение да остане на “Алианц Арена”.

Според Sport Bild обаче Левандовски не бил удовлетворен от това по какъв начин никой от шефовете не е приказвал с него, преди да се разгласи, че той не е за обмен.

Към момента няма клюки Байерн да приготвя трансфер на централен нападател, което е показателно, че полякът ще продължи да носи аления екип. d
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР