Голмайсторът на Ботев (Враца) Валери Домовчийски коментира победата с 2:1

...
Голмайсторът на Ботев (Враца) Валери Домовчийски коментира победата с 2:1
Коментари Харесай

Домовчийски: Ако Етър си бяха вкарали положенията, можеше да загубим

Голмайсторът на Ботев (Враца) Валери Домовчийски разяснява успеха с 2:1 над Ботев (Враца). Домо означи и двата гола за домакините на стадион “Христо Ботев” и донесе триумфа на своя отбор. Той обаче призна, че и противникът е имал совите шансове и е можел да си тръгне с трите точки, в случай че ги бе осъществил.

“Доста мъчно беше. Видяхте, че Етър играха добре и имаха много обстановки. Ако си бяха вкарали ситуациите, щяхме да загубим. За наше благополучие те пропуснаха, а ние се възползвахме от нашите шансове и справедливо победихме”, съобщи Домовчийски.
“Може би ни липсваше експанзия първоначално. През второто полувреме излязохме изменени и имаше повече експанзия и предпочитание. Засулжено стигнахме до нашите благоприятни условия и успяхме да победим. Щом сме обърнали мача, значи головете са паднали в точното време. Важното е, че зарадвахме нашите фенове”, добави нападателят.

“При дузпата бях зад неприятелски състезател и не видях хубаво ситуацията. От другата камера може би ще се види по-добре. Не видях тъкмо какво се случи и не мога да разясня. Всеки мач е тежък. Нямахме победа на нашия стадион, само че пристигна моментът и тук да победим. Тежко ще бъде против Лудогорец. Всеки мач е тежък. Излизаме да се надиграваме, да се борим и да вземем оптимално точки. Надявам се да продължаваме да играем добре и да вървим напред. Важен е резултатът, а не кой ще вкара гол”, приключи Домо.
efbet Лига 7 кръг, понеделник 26 август  Ботев (Враца) 2:1краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР