Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Стивън Петков е пред трансфер в

...
Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Стивън Петков е пред трансфер в
Коментари Харесай

Голмайсторът на Ботев пред сензационен трансфер

Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Стивън Петков е пред трансфер в Съединени американски щати, научи Sportal.bg. Юношата на Левски направи приказен сезон, като стана българинът с най-вече голове през сезон 2016/2017 година. 23-годишният нападател осъществя 15 гола в Първа лига и четири попадения в шампионата за Купата на България.

 Стивън Петков е футболист на месеца @@@Интересното е, че той осъществя 11 от всичките си 19 попадения, като влизаше запаса. Бившият футболист на Левски, Лудогорец, Берое и Монтана изигра под 1000 минути в шампионата, само че все пак се разписва на всеки към 60 минути прекарани на терена. Първите седем от головете му паднаха в 17-те мача, които игра от постоянния сезон, а последните осем означи в деветте срещи от плейофите, в които взе присъединяване.

 Левски - Ботев Пд @@@Към Петков сериозен интерес има от страна на ЦСКА-София, само че благодарение на легендата Христо Стоичков е на път да подпише в Съединени американски щати. Както е известно, преди няколко месеца Камата уреди национала на България Антон Недялков във ФК Далас. Бившият капитан на " алените " е единственият българин на този стадий в МЛС, а някогашният голмайстор на " А " група - Георги Христов от няколко години играе във втородивизионния американски Тампа Бей Роудис.
 Наградиха Стивън Петков за състезател на 13-ти кръг @@@
Добрите игри на Петков дадоха сериозна поръчка за трансфер на нападателя на Ботев, който се усеща чудесно с екипа на " жълто-черните ". Няколко клуба от разнообразни шампионати на Балканите разпитваха за обстановката към футболиста, който може да замине сензационно за Америка и да напусне Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР