Голмайсторът на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг е основната трансферна цел

...
Голмайсторът на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг е основната трансферна цел
Коментари Харесай

Голмайстор на Борусия е цел номер 1 за Арсенал през януари

Голмайсторът на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг е главната трансферна цел на Арсенал през януарския прозорец, оповестява Sky Sports.

"Артилеристите " имат желание да създадат всичко допустимо да привлекат габонския национал, в случай че Алексис Санчес си тръгне от "Емирейтс " този месец.

Договорът на Санчес изтича в края на сезона и януари е последният късмет на лондончани да получат пари за своята звезда, макар че мениджърът на отбора Арсен Венгер неведнъж изрази убеждението си, че чилиецът ще остане на "Емирейтс " до края на акцията.

В последните дни все по-усилено се приказва, че Алексис Санчес ще премине в водача Манчестър Сити през този трансферен прозорец, а управлението на Арсенал се приготвя незабавно да откри заслужен заместител на своя голмайстор.

Обамеянг има 13 гола в 15 мача за Борусия в Бундеслигата през този сезон, само че неотдавна бе изваден от състава поради проблеми с дисциплината.

В момента нападателят е в Гана за церемонията по награждаването на най-хубавия африкански футболист на годината, а съгласно информациите Пиер-Емерик Обамеянг би показал интерес към възможен трансфер в Арсенал. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР