Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски се надява, че клубът

...
Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски се надява, че клубът
Коментари Харесай

Левандовски призова Байерн да откупи Коутиньо

Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски се надява, че клубът ще се възползва от опцията да задържи за непрекъснато Филипе Коутиньо, който сега е преотстъпен от Барселона. Според контракта германците би трябвало да извадят 120 млн. евро за бразилския техничар. По-рано през днешния ден Коутиньо се отличи с хеттрик и две асистенции за триумфа с 6:1 над Вердер (Бремен) в Бундеслигата.

“Това беше мачът на Фил - съобщи Левандовски. - Той беше извънреден с топката в крайници и с метода, по който се движеше на терена. Имаме потребност от подобен футболист. Много се веселя, че през днешния ден той сподели с какъв огромен капацитет разполага.”

Tap. Chip. Curl.

A hat trick to remember for Philippe Coutinho.#FCBSVW pic.twitter.com/MgDFwns0sS
— DW Sports (@dw_sports) December 14, 2019
Капитанът Мануел Нойер също не спести положителни думи по адрес на южноамериканеца: “Щастливи сме, че Коутиньо е добре. Двамата с Тиаго Алкантара са страхотни, а също така и фамилиите им се схващат чудесно. Смятам, че Коутиньо се усеща уютно в Байерн.”

От началото на сезона някогашният халф на Ливърпул има 7 гола и 7 асистенции за Байерн във всички шампионати. Бундеслига 15 кръг, събота 14 декември  Байерн Мюнхен 6:1краен резулат  Вердер Бремен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР