Голмайсторът на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е избор №1 на Барселона

...
Голмайсторът на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е избор №1 на Барселона
Коментари Харесай

В Испания предвиждат сензационен ход на Барса с Обамеянг

Голмайсторът на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е избор №1 на Барселона за заместител на контузения Луис Суарес. Според Mundo Deportivo на " Камп Ноу " имат лист с имената на нападатели, по който ще работят интензивно в оставащите дни до края на месеца. На първо място в него е габонецът, следван от нападателя на Валенсия Родриго. Оливие Жиру и Фернандо Йоренте са избавителните разновидности, в случай че Барса не успее с първите двама в листата. Днес обаче се появиха информации, че французинът към този момент се е схванал с Интер, тъй че той по-скоро отпада от сметките.

Обамеянг има контракт с Арсенал за още 18 месеца, като габонецът към момента не се схванал с клуба за неговото възобновяване. В последните месеци се заприказва, че нападателят желае да си тръгне от " Емиратс " поради това, че му липсват мачовете от Шампионската лига. Самият състезател опроверга тези клюки и съобщи, че желае да остане в Арсенал, още повече, че към този момент е капитан на тима.

В Барселона разчитат, че Самюел Юмтити и Усман Дембеле, които са другари с Обамеянг, ще му повлияят позитивно, с цел да изиска трансфер на " Камп Ноу ". Каталунците считат да тестват Арсенал с оферта до края на зимния прозорец, твърди Mundo Deportivo. Според goal.com пък каталунците ще пробват вид за привличане от Обамеянг чартърен.
Pierre-Emerick Aubameyang to Barcelona on loan.

Discuss. pic.twitter.com/Of5fSXT4pX
— Goal (@goal) January 21, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР