Голмайстор №2 за всички времена в българския футболен елит -

...
Голмайстор №2 за всички времена в българския футболен елит -
Коментари Харесай

Камбуров: Божинов беше прав, че никога няма да ме стигне по голове

Голмайстор №2 за всички времена в българския футболен хайлайф - Мартин Камбуров описа любопитни неща за себе си. Нападателят разяснява и предизвикателното видео на Валери Божинов, в което завърналият се в Левски таран се майтапи със стрелеца на любовния фронт.

" Притеснява ме само това, че той може да ме стигне по голове. Познаваме се с него, другари сме. По принцип, Божинов беше прав, че в никакъв случай няма да ме стигне. Тук съм склонен ", сподели с усмивка на лицето Камбуров.

Той разкри и кое е най-абсурдното нещо, което е чел за себе си по медиите.

" Чел съм много скандални измислици за мен по жълтите медии. Едно от най-бруталните неща беше, когато написаха, че съм бил гей ", вметна нападателят на ЦСКА 1948.

Отново това от кое място идва прякорът му Императора, ветеранът призна:

" Беше преди 6-7 години. Питаха ме твои сътрудници публицисти за идно дерби на Пловдив сред моя тим Локомотив и Ботев. Тогава им споделих, че в този мач който победи, ще върви като император по улиците на града до идващите 6 месеца (тогава тези дуели бяха единствено два в един сезон). Оттам почитателите на Ботев взеха да ми викат Императора и по този начин си остана ", разяснява Камбуров в " Шоуто на Николаос Цитиридис ". efbet Лига 7 кръг, петък 25 септември  ЦСКА 1948 21:00предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР