Голмайстор №2 в историята на българското първенство Мартин Камбуров ще

...
Голмайстор №2 в историята на българското първенство Мартин Камбуров ще
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" се разбра с Мартин Камбуров

Голмайстор №2 в историята на българското състезание Мартин Камбуров ще продължи кариерата си в " ЦСКА 1948 ". Това стана ясно от обява на основния спонсор на новия член на елита - Цветомир Найденов, притежател на букмейкърската компания " Ефбет ". " Явно Мартин Камбуров ще усъвършенства голмайсторския връх в ЦСКА от София ", написа предприемачът, който нееднократно е определял " ЦСКА-София " като тима от Ловеч.

Договорът на Камбуров (39 г.) ще влезе в действие от сезон 2020/21, защото до края на актуалното състезание той е привързан с " Берое ". Преди 3 седмици ветеранът разгласи, че напуща старозагорския отбор, където от лятото на 2017 година записа 88 мача и 41 гола. Още тогава обаче Камбуров съобщи, че не счита да приключва към момента кариерата си. Той се е устремил в голмайсторския връх, който се държи от Петър Жеков (253 гола в А група). До момента Камбуров има 230 попадения в А група, Първа лига и Ефбет лига. Три от тези голове са за ЦСКА, където Камбуров изкара два къси престоя - през 2013 и 2014 година

Преговорите сред " ЦСКА 1948 "  и опитния нападател вървяха от няколко дни, като към футболиста имаше мощен интерес и от " Арда ". Столичният отбор към този момент си обезпечи едно класно попълнения за първия си сезон в елита - бранителят Димитър Пиргов, който през днешния ден приключи по взаимно единодушие контракта си с " Ботев " (Пд).

" ЦСКА 1948 " също по този начин договаря и с Красимир Балъков за треньорския пост.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР