Голмайстор №1 в историята на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни разкри,

...
Голмайстор №1 в историята на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни разкри,
Коментари Харесай

Рууни: Надявам се Рашфорд да стане голмайстор №1 на Юнайтед

Голмайстор №1 в историята на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни разкри, че се надява Маркъс Рашфорд да усъвършенства достижението му за клуба. Легендата показа, че всички от първия тим са знаели за британския национал даже, когато той към момента е играл за гарнитурите на „ алените дяволи “.

Уейн Рууни означи 253 гола в 559 дуела за Манчестър Юнайтед, а Маръкс Рашфорд все още е вкарал 120 гола в 347 мача за „ алените дяволи “ във всички шампионати и подобряването на върха на изцяло постижимо.

" Всички знаехме за Маркъс преди той да доближи до първия състав от академията. Той е топ състезател, само че формата му е спаднала малко.

Ерик загар Хаг пристигна и направи доста за него. Не съм от вида играчи, които гледат единствено върховете и се надяват, че никой няма да ги усъвършенства.

Надявам се Маркъс да го направи и има аргументи за това - той е човек от Манчестър, който е минал през академията. Това е страхотна история. Наистина се надявам Рашфорд да стане голмайстор номер 1 в историята на Манчестър Юнайтед ", съобщи Рууни пред CNN.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР