Голмайстор №1 в историята на елитното българско първенство Мартин Камбуров

...
Голмайстор №1 в историята на елитното българско първенство Мартин Камбуров
Коментари Харесай

Мартин Камбуров пред сензационен трансфер в столичен клуб

Голмайстор №1 в историята на елитното българско състезание Мартин Камбуров очевидно няма да приключи кариерата си след приключването на контракта си с Берое, който е до края на годината.

В момента нападателят е в напреднали договаряния с Локомотив (София).

Старозагорци също афишириха желанието си да задържат 41-годишния Камбуров, в случай че той реши да продължи кариерата си. До момента индикациите бяха, че таранът в действителност ще окачи футболните обувки на пирона, само че предлагането на Локомотив (София) го е предиздвикало да размишления и да поиграе до лятото, написа " Мач Телеграф ".

" Железничарите " имат големи проблеми в центъра на офанзивата и в реализирането на голове. Илия Димитров, който има две попадения от началото на сезона, е трайно контузен. Другата " деветка " - Бухмиди, към момента не се е разписал.
свързани новини4384на 01.12.2021
" Червено-черните " се надяват, че свиленградчанинът ще реши проблемите на тима в нападателен проект.

С трансфер в Локомотив (София) Камбуров ще има и по-голям късмет за игра. В момента той не взе участие в гостуванията на Берое. С железничарите обаче няма да има проблем да вземе присъединяване допълнително мачове, защото отборът не напуща София за срещите с Левски, Славия, Царско село, ЦСКА и ЦСКА 1948.

Както е известно, Мартин Камбуров има доста мощен престой като футболист на железничарите. В интервала 2009-10 година той изигра 44 мача за червено-черните, в които вкара 33 гола.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР