Голмайстор №1 на Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия

...
Голмайстор №1 на Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия
Коментари Харесай

Рууни: Не ми е лесно да го призная, но Ливърпул има най-добрата атака в света

Голмайстор №1 на Манчестър Юнайтед и националния тим на Англия Уейн Рууни се изрече ласкаво за звездното офанзивно трио на Ливърпул. Футболистът на Дарби Каунти даде изявление за " Таймс ", в което засегна доста любопитни тематики, като не скри възхищението си от взаимоотношението на Садио Мане, Мохамед Салах и Роберто Фирмино.

" Головете зависят от синхрона сред обособените играчи и триото на Ливърпул е най-хубавият образец. Салах и Мане обезпечават дълбочина на офанзивата и принуждават противниците да стоят покрай вратата си. Това пък разрешава на Фирмино да се връща по-назад и да получава топката. Той увлича централните бранители, а Салах и Мане се възползват от свободните зони със скоростта си ", проучва Рууни.  Рууни изненада всички с обичания си гол, изясни препоръките на Фъргюсън и Солскяер
" Фирмино ми припомня играта на Франческо Тоти в Рома. Той беше " десетка " и имаше помощта на две крила, които непрекъснато атауваха наказателното поле ", изясни някогашният британски национал.

" Не ми е прелестно да го призная, само че сега Ливърпул има най-хубавата офанзива в света ", заключи Рууни.
Откакто се завърна от Съединени американски щати и подписа с Дарби Каунти, Рууни изигра 11 мача в Чемпиънншип и вкара 3 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР