Голмайстор №1 на А група за всички времена Мартин Камбуров

...
Голмайстор №1 на А група за всички времена Мартин Камбуров
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Мартин Камбуров обяви край на кариерата си

Голмайстор №1 на А група за всички времена Мартин Камбуров разгласи, че поставя на си.

" Решил съм го и няма какво да ме върне. Знам, че това е доста мъчно за всеки състезател с дълга кариера. Решението не беше елементарно, само че трябваше да го взема ", показа Камбуров пред " Марица ".

В предаването на Ники Кънчев 40-годишният свиленградчанин изясни още: “Най-трудното за един футболист е да спре. Просто тъй като футболът в никакъв случай не омръзва. Това е нещо, което върших като дете. Имах щастието да го върша и 20 години професионално. Работех това, което обичам – доста малко хора имат това благополучие. За моя наслада дълго време се любувах на това нещо. Постижението, което направих е фантастично и феноменално. Оставя ме със златни букви в историята. За мен това е изцяло задоволително.
свързани новини3799на 08.02.2022
До момента не давах отговор на въпроса за “край на кариерата “ бе от чисто морална позиция към Берое и обстановката, в която клубът изпадна. Виждам, че нещата се възстановяват – имат ново управление, Петьо Хубчев ще е им е треньор, тъй че няма да имат проблеми. Бях подготвен да се върна, само че към този момент има една седмица до възобновяване на шампионата. Така че – Край! “.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР