Голият атлет от Тонга ще опита да се появи на

...
Голият атлет от Тонга ще опита да се появи на
Коментари Харесай

Голият атлет от Тонга се цели в трета Олимпиада

Голият спортист от Тонга ще опита да се появи на трета Олимпиада, написа Агенция Франс Прес. Пита Тауфатофуа стана прочут като знаменосеца на дребната тихоокеанска страна , най-много поради решението си да премине в Олимпийския стадион в Рио де Жанейро гол и намазан с масло .
 Gulliver/Getty Images
Тауфатофуа се пробва да се класира за игрите в Токио през 2020 година На летните игри през 2016 година той се яви като играч по джудо, а на зимните в Корея през 2018 година се състезаваше в ски бягането. Сега 35-годишният Тауфатофуа ще опита да се снабди с олимпийска виза в гребането.
 Gulliver/Getty Images

" Опитвам се да стана първия спортист в модерните Олимпийски игри, който е взел участие в три спорта без връзка посред им ", споделя тонганецът. " Израснал съм в каяк в океана, тъй че не ми е напълно непознато ", добавя Тауфатофуа.-->
 Gulliver/Getty Images
След като се появи единствено по обичайната препаска към кръста на церемонията в Рио, Тауфатофуа събра 45 млн. споделяния в Twitter. По-късно спортистът гостува и в някои от най-големите американски токшоута.
 Gulliver/Getty Images
Още по-атрактивно беше появяването му гол на откриването на Зимните игри в планините на Корея , където Тауфатофуа рискуваше измръзване, с цел да се покаже в същия тип.
 Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР