Голи стени, черна пепел и миризма на изгоряло останаха след

...
Голи стени, черна пепел и миризма на изгоряло останаха след
Коментари Харесай

Шокираща гледка в апартамента на бургазлията Руслан след огнения ад СНИМКИ

Голи стени, черна пепел и миризма на изгоряло останаха след опустошителния пожар в жилището на Руслан в блок 105 в бургаския жк. „ Меден рудник”, написа flagman.bg.

Щетите от пламъците са много съществени, наранени са огромна част от покъщнината на 44-годишния бургазлия, който живее на 3-ия етаж с майка си.



Обичайна процедура е при такива съществени произшествия с огромни последствия Община Бургас да помогне за възобновяване на вредите.

В жилището на Руслан има майстори и служащи от Общината, които са изчистили пространствата от изгорелите отпадъци. Няколко чувала с боклуци към този момент са изхвърлени, а опожарените шкафове са изнесени до близкия резервоар.



Строителните служащи вземат размери за нови порти в парцела. Дограмата на жилището е цялата обгоряла и ще бъде също заменена.

В събота вечерта, към 19:40 часа, апартаментът на 3-и етаж се възпламени, а едната стая безусловно е изпепелена с цялата мебелировка. За да се измъкне от огнения капан, паникьосаният Руслан скочи от терасата си, с цел да избави живота си.



За злощастие той счупи двата си крайници и е 40% изгаряния по тялото. В момента е настанен в Клиниката по изгаряния във Варна, където майка му и брат му са неразделно до него и наблюдават всяка секунда положението му.



Съседи описаха пред медията ни, че Руслан е бил много свенлив и затворен човек, рядко общувал с комшиите си. Към момента към момента е мистерия каква тъкмо е повода за експлоадирането на пожара.



Огънят е съумял обхванал и прилежащи жилища в блока. На 4-ия етаж живеели майка и двете й деца, едното от който е със 100% неработоспособност и по знамение се е разминало единствено с нерешителност от случая. Детето е настанено при родственици в кв. Ветрен.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР