Голфът не предлага много емоции на участниците, но може да

...
Голфът не предлага много емоции на участниците, но може да
Коментари Харесай

Алигаторски дуел... на голф игрище

Голфът не предлага доста страсти на участниците, само че може да разтупти сърцата им. Не толкоз от неспокойствие обаче, колкото от уплах! Това излиза наяве от малко видео, което голфъри от Южна Каролина разгласиха в обществените мрежи.

В него, на 18-та дупка по " Хилтън Хед ", е снимана борба сред алигатори. Страховитият двубой траял към два часа.

" Почти сигурни бяхме, че няма да ни създадат нищо, тъй като се бяха захапали крепко. Виждаме алигатори тук, може би, всеки ден, само че за пръв път се натъкваме на такава панорама. ", споделя Матю Профит - един от голфърите.



Клубът от " Хилтън Хед " незабавно показа видеото и предизвести посетителите да се оглеждат за влечугите и да не поемат непотребни опасности.

Алигаторите са измежду най-често срещаните жители на региона. Преди две години се стигнало до смъртен случай, откакто жена пробвала да избави кучето си от влечугото, само че алигаторът нападнал и нея. Трагедията продължава да служи като предизвестие за всички гости да бъдат деликатни.
Алигатор-маниак прекъсна голф шампионат (ВИДЕО) Неканеният посетител предиздвикал участниците бързо да скочат в количките си Последни Най-четени COVID-19 прекрои европейския бюджет: Губеща ли е България След недоволството на спасителите: Среща сред шефа на БЧК и министъра на туризма Хоум офис: 8 от 10 души желаят да работят от у дома най-малко един път седмично след рецесията Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР