Голф турнирът с най-богата история в България Volvo World Golf Challenge

...
Голф турнирът с най-богата история в
България Volvo World Golf Challenge
Коментари Харесай

Юли Ботев е големият победител в 14-то издание на Volvo World Golf Challenge Bulgaria

Голф шампионатът с най-богата история в България Volvo World Golf Challenge Bulgaria се проведе на 20 октомври. След оспорвана игра големият победител, със 73 удара грос резултат в Дивизия А, е Юли Ботев. Той спечели и огромната премия, обезпечена от Мото-Пфое – присъединяване в Световните финали на Volvo World Golf Challenge 2020 година Второ и трето място заеха Петър Стратев със 74 удара и Александър Евтимов със 75 удара.

„ Радвам се, че завоювах голф шампионата с най-богата история в България - Volvo World Golf Challenge Bulgaria. Това беше същински празник – хубаво време, добра игра и перфектно игрище. Благодаря и на един от най-добрите спонсори – Мото-Пфое, че съхранява концепцията и че съумява толкова години да осъществя този прекрасен турнир, дружно с чудесните автомобили Volvo. ”, показа при награждаването големия победител в Дивизия А - Юли Ботев.

Тазгодишното издание на престижния турнир се организира в голф клуб „ Св. София “, с. Равно поле. Общо 88 участници се състезаваха за огромната премия. В Дивия А (хендикап < 12,4) форматът бе индивидуален строук плей на 18 дупки, а в Дивизия В (хендикап 12,5 – 22,4) и Дивизия С (хендикап 22,5 – 36) играчите се състезава във формат самостоятелен стейбълфорд на 18 дупки.

Победителите в Дивизии В и С – Хранимир Коджахристов с 39 точки и Маневска с 40 точки нет резултат, завоюваха ваучери за уикенд в първокласен комплекс в Банско и тестово пътешестване с Volvo автомобил.

За страдание, нито един от участниците не успя да реализира заветния удар Hole in One и да грабне извънредната премия – Volvo XC40, която уредниците бяха оповестили.

Четири от премиум моделите на Volvo – S60, XC40, XC60 и XC90, разкрасиха в допълнение терена, на който състезателите премериха сили. Допълнителна атракция по време на престижния голф шампионат бяха Volvo XC40 и Volvo XC90, които участниците и гостите на събитието имаха опцията да тестват.

Четиринадесетото издание на Volvo World Golf Challenge се организира в изпълнена с триумфи за шведския премиум бранд Volvo година. В световен мащаб компанията регистрира растеж от 7.4% в продажбите си за последните девет месеца. Преди по-малко от седмица брандът представи първия си напълно електрически автомобил, който ще бъде и най-безопасния на пътя – Volvo XC40 Recharge. Освен това Volvo Cars сподели амбициозния си проект по отношение на климата, чиято цел е да намали отделянето на въглеродни излъчвания от нейните коли с цели 40% сред 2018 и 2025 г. Компанията показа и два нови модела – спортния премиум седан Volvo S60 и обновената версия на впечатляващия SUV модел – Volvo XC90. А в България през месец май 2019 година се състоя откриването на първия самостоятелен търговско-сервизен комплекс на Volvo. Новият състезателен седан Volvo S60 направи своя дебют по време на официалното събитие. Само преди седмица по време на Автосалон София 2019 новото Volvo XC90 направи своя формален дебют пред широката публика.

*Източник: www.volvocars.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР