Голф инфлуенсърката Пейдж Спиранац зарадва последователите си, като стартира абонаментен

...
Голф инфлуенсърката Пейдж Спиранац зарадва последователите си, като стартира абонаментен
Коментари Харесай

Пейдж Спиранац предлага на феновете си уроци по голф и мощни цици

Голф инфлуенсърката Пейдж Спиранац зарадва почитателите си, като започва абонаментен уебсайт OnlyPaige, обещавайки на почитателите си по-подробен взор към живота ѝ, както на игрището, по този начин и отвън него.

Пейдж Спиранац даде обещание, че почитателите ѝ ще могат да видят " най-секси фотосите ѝ до момента ", откакто започва личен уеб страница.

Пейдж Спиранац удостовери дебюта на OnlyPaige.com в сряда, евентуално пробвайки се да задоволи почитателите си, които от дълго време желаят звездата да се причисли към OnlyFans. Въпреки че OnlyPaige се разграничава от OnlyFans, като Спиранац прецизира, че ще предлага " ВИП достъп до всички неща, свързани с Пейдж, като се изключи това ", тя въпреки всичко дава обещание да даде на почитателите извънреден взор към живота ѝ.



Всъщност русата хубавица към този момент удостовери, че почитателите ще могат да се срещнат с разкрепостени фотоси, които тя не разгласява в своя Инстаграм, и даже съблюдава обещанието си да даде урок по " цици 101 ".

Рекламирайки уеб страницата за абонамент в Инстаграм, тя съобщи: " Кликнете тук, с цел да видите повече и по-малко. "

Преди да добави саркастично: " Нещо повече, не мога да видя: " Може би към момента не се интересувате от най-сексапилните ми фотоси, а може би желаете видео с цици 101 или по какъв начин да вършиме джъмпинг ".



Пейдж Спиранац разгласи прекосяването към абонаментно наличие с провокиращ пост в обществените мрежи. На самия уеб страница тя разказва какво могат да чакат почитателите от новия ѝ набег.

" Винаги съм желала да дам на почитателите си метод да се свържат с мен отвън обществените медии. Сега фантазията ми най-сетне се сбъдна ", написа Пейдж Спиранац.



" Този абонамент е трогателен, занимателен метод да се свържете с мен както в никакъв случай до момента, който включва всичко - от указания за голф и взор към всекидневието ми до зад кулисите на специфични събития и фотосесии! Ще качвам свежо, ново наличие няколко пъти седмично и ще върша постоянно в излъчвания онлайн! "

Пейдж Спиранац е разделила уеб страницата на няколко секции, в това число излъчвания онлайн, въпроси и отговори на място и наличие зад кулисите на събитията. Тя има и зона, наречена " Бункерът ", където клиентите ще имат достъп до " невиждани до момента фотоси ", които няма да намерят " на никое място другаде ".

29-годишната гърла таксува бъдещите клиенти с 8,10 паунда на месец за достъп до извънредния си уебсайт, а годишното участие коства 77,47 паунда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР