Големият вратар на ЦСКА Стоян Йорданов говори пред Тема Спорт

...
Големият вратар на ЦСКА Стоян Йорданов говори пред Тема Спорт
Коментари Харесай

Легенда на ЦСКА: Мъчно ми е, че не сме ставали шампиони от толкова дълго време

Големият вратар на ЦСКА Стоян Йорданов приказва пред " Тема Спорт " по отношение на обстановката на " Армията " и спирането на шампионата поради ковид.

" Използвам утринния час, с цел да излизам до магазина. Иначе си стоим с жена ми у дома, гледаме телевизия, приказваме си. В България към този момент се държим на равнище, а в други страни закъсняха с ограниченията и се вижда какво се случва. Дано при нас няма взрив. Дъщеря ми е в Съединени американски щати - в Ню Джърси, и там е доста съществено ситуацията. За страдание спортните събития бяха отсрочени, единствено беларуското състезание можем да гледаме сега, само че е ясно, че футболът в този момент е на втори проект ", сподели Йорданов.

" В тази обстановка е разбираемо, че клубовете у нас не могат да чакат поддръжка от страната. Има надалеч по-важни цели. Положението не е положително, само че пък може би в клубовете ще се замислят по какъв начин да работят отсега нататък. Лошото ще е за тези, които имат много чужденци в състава. Те са пристигнали за заплата ", добави Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР