„Големият въпрос е защо се стигна дотук? Стигна се дотук,

...
„Големият въпрос е защо се стигна дотук? Стигна се дотук,
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Кризата с водата, въздуха и боклука е резултат от управлението на ГЕРБ

„ Големият въпрос е за какво се стигна дотук? Стигна се дотук, тъй като вие от ГЕРБ мълчахте и не казахте на хората истината. Можеха да се вземат превантивни ограничения. Ние задавахме въпроси от тази естрада за положението на водите, въздуха и боклука, само че вие лъгахте жителите. Защото вашата съществена цел е да пазите властта, да се окопаете в нея и да продължите да управлявате”.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на по време на дебатите за избор на съмнение към държавното управление. Той акцентира, че са нужни незабавни ограничения и политики за справяне с тази рецесия. „ Язовир „ Студена” е забележимият резултат от ръководството на ГЕРБ. Това е признака за безхаберието в политиката, когато мислиш за личния пост, а не слезеш при хората да им кажеш какво се случва”, сподели социалистът. Стойнев напомни, че шефът на ВиК е обяснил, че политическите лица от ГЕРБ са му забранили да приказва: „ Това е страшното. Не можем да продължаваме да живеем в такава страна, в която властта е над ползите на народа. Затова ние желаеме този вот”. Той бе безапелационен, че ГЕРБ дължат отговор пред обществото. Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на акцентира, че за първи път има избор на съмнение, в който политическите диспути съответстват с публичните.

Нинова към ръководещите: Не лъжете перничани, че ще решите рецесията за 45 дни

„ Аз съм депутат от Перник. Аз съм един от тези 100 хиляди души, които бедстват на воден режим. Още на 20 септември предходната година, аз и настоящият кмет на Перник Станислав Владимиров поставихме въпроса към министър Аврамова по отношение на положението на язовир „ Студена”, тъй като и към оня миг Перник беше на прикрит воден режим. " Това съобщи националният представител Любомир Бонев. Той акцентира, че отговорите и решенията за справяне с казуса са били съзнателно прикривани поради локалните избори. Бонев предизвести, че е належащо да се предотврати филантропична обществена и финансова рецесия в града.

Любомир Бонев осведоми, че още през април 2018г. са първите индикации, че равнищата в язовир” Студена” понижават. „ Тогавашният кмет Вяра Церовска и регионалният шеф Ирена Соколова за знаели за казуса още през август 2018г. Всичко това бе скрито от ГЕРБ поради локалните избори. 100 хиляди перничани желаят да знаят- кой е виновен и за какво се стигна дотук”, приключи Бонев.

Иван Ченчев: Правителството работи на парче и непрекъснато гаси пожари - това не е обикновено ръководство

„ Всички старания, за които говорихте, сътрудници от ГЕРБ, и всички вложения можем да ги покажем с вашите обичани „ забележими резултати “. „ Видими “ са резултатите, за жалост освен за Перник. " Това съобщи националният представител от левицата Атанас Костадинов. Той посочи, че Националната тактика за ръководство на водите през 2012 година е казвала за Дунавския западен регион, че във всичките три хипотези, не се чака проблем с водата. “Представете си какво управническо „ изпитание “ е належащо за тези 7 или 8 години, с цел да се стигне до такава обстановката в този момент в Перник “, разяснява още Костадинов. „ Природните бедствия са артикул на стихиите, а спешните обстановки са артикул на непросветеност, безхаберие и на корупция ", счита още Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР