Големият талант на ЦСКА-София Валентин Антов се очертава да е

...
Големият талант на ЦСКА-София Валентин Антов се очертава да е
Коментари Харесай

Антов става капитан на ЦСКА-София

Големият гений на ЦСКА-София Валентин Антов се обрисува да е новият капитан на тима. Поне това е сигналът от първите летни контроли на " алените " с Пирин (2:0) и Литекс (5:2). И в двете инспекции Антов започва с лентата, като действаше в центъра на отбраната паралелно до нидерландеца Юрген Матей. Резерва пък остана досегашният капитан Петър Занев.

Това е сериозна индикация, че най-малко при започване на сезона двойката централни бранители в сърцето на ариергарда ще е точно Антов - Матей. Най-вероятно двамата ще стартират дружно и в инспекцията с Монтана в петък. При това състояние лентата още веднъж ще бъде носена от 19-годишния гений, който дебютира в елита през април 2018-а, когато още веднъж треньор бе Стамен Белчев. От тогава Антов натрупа над 50 публични мача за ЦСКА-София.

Един от аварийните капитани през предишния сезон Рубен Пинто напусна с изминал контракт, а другият Кристиан Малинов е пред трансфер. Показателно е, че той не започва и в двата спаринга до момента. Така капитани отсега нататък ще са Антов и Занев, а в някои мачове не е изключено и Тиаго да носи лентата, защото е измежду играчите с най-дълъг стаж в отбора - ще стартира 4-и сезон на " Армията ".

До огромна степен наподобяват ясни и стартовите 11 на ЦСКА-София за началото на сезона. Единствената въпросителна остава за позицията зад нападателя. В последните две контроли титуляр бе Белтраме, само че това се дължеше на лека травма на Тиаго. Стамен Белчев обаче познава по-добре португалеца, а и играчът се показа мощно в края на предишния сезон, тъй че евентуално ще резервира мястото си измежду титулярите. Възможно е в някои срещи Тиаго и Белтраме да играят и дружно. Конкуренция ще има и за вратарския пост, само че за момента Бусато си остава любимец за мястото под рамката.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР