Големият талант на България и гръцкия Олимпиакос Алекс Везенков пристигна

...
Големият талант на България и гръцкия Олимпиакос Алекс Везенков пристигна
Коментари Харесай

Алекс Везенков специален гост на баскетболен празник на Вълци-Разград

Големият гений на България и гръцкия Олимпиакос Алекс Везенков дойде в Разград особено по покана на баскетболен клуб Вълци-Разград. Той участва на вътрешен шампионат на школата, който се трансформира в същински баскетболен празник с присъединяване на над 100 състезатели от 3 до 7 клас.

Алекс се обърна с вдъхновяващи думи към децата, като им показа, че триумф без труд няма, по тази причина те би трябвало да не престават да упражняват интензивно, да се стремят да реализират резултати и в тренировките, и в учебно заведение, както и да не не помнят да се забавляват, тъй като баскетболът на първо място е едно огромно развлечение и наслаждение.

Възхищение се четеше в погледа на младите баскетболисти и това беше точно задачата на уредниците, които от по-малко от година работят интензивно да възпламенят децата в района да играят баскетбол. Вълци-Разград посветиха и този собствен шампионат на 100-годишнината на българския баскетбол и в този подтекст за следващ път сложиха във фокуса развиването на детско-юношеския баскетбол в търсене на гениите.

 Александър Везенков почете празник на Вълци-Разград
източник: Вълци-Разград
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР