Големият скандал не само в Ла Лига, но и в

...
Големият скандал не само в Ла Лига, но и в
Коментари Харесай

Познато лице ще представлява Барселона по делото Негреира

Големият скандал освен в Ла Лига, само че и в европейският футбол в последните седмици е този към Барселона и станалия известен като “случая Негреира ”. Само преди дни към този момент и публично стана ясно, че испанската Кралска прокуратура е повдигнала обвинявания към каталунците за продължителна корупция в спорта. 

Шефовете на “Камп Ноу ” са взели решение да наемат нашумелия много от началото на годината Кристобал Мартел, който е един от най-популярните юристи в страната напоследък. Причината за това е, че точно Мартел пое отбраната на някогашния състезател на клуба Дани Алвеш, който е упрекнат в обезчестяване и сега е в локален затвор, където изчаква започване на делото. 
 Испанската федерация за протичащото се с Барселона: Това не е добре за футбола Испанската федерация за протичащото се с Барселона: Това не е добре за футбола
Юристът не за първи път ще предствлява Барселона. Той представляваше каталунците и по време на правосъдната борба по “случая Неймар ”, когато реализира победа и оказа помощ за оневиняването на някогашните президенти Хосе Мария Бартомеу и Сандро Росел, който и в този момент са измежду обвинените.
 Испанският основен прокурор ще поеме делото против Барселона Испанският основен прокурор ще поеме делото против Барселона
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР