Големият син на Ралица Паскалева и Теодор Салпаров е предсказал

...
Големият син на Ралица Паскалева и Теодор Салпаров е предсказал
Коментари Харесай

Синът на Ралица Паскалева предсказал бременността й: Мамо, имаш бебе в корема!

Големият наследник на Ралица Паскалева и Теодор Салпаров е предсказал появяването на дребното си братче. Това разкри самата актриса. Преди към година през един комфортен следобяд Макси влезе в стаята и съобщи: „ Мамо, имаш бебе в корема “. С Теди се спогледахме и се засмяхме! Решихме, че това е детското му въображение. Три дни по-късно си направих тест и разбрахме, че в реалност съм бременна “, споделя водещата на „ Игри на волята “.
Всъщност звездата от „ Откраднат живот “ и волейболният ни ас са говорили с първородния си правоприемник за концепцията да си има братче или сестриче. „ Бяхме си говорили с него дали би желал да си имаме бебче вкъщи, само че надалеч не предполагахме, че към оня миг думите му са истина “, прибавя още Ралица. Чаровната брюнетка е доста горда, че Макси, както всички назовават огромния й наследник, се грижи за по-малкото си братче. Второто дете на Салпаров и Паскалева се появи на бял свят през октомври. Двойката го кръсти Красимир, написа България Днес.
„ От момента в който Краси се роди, Макси не стопира да го държи за ръка, да го прегръща, да го целува, да спинка до него, да му пee, да му споделя истории от детската градина! С две думи – не се отлепят един от различен! И двамата синеоки, гледащи се с толкоз доста чиста и откровена обич! Вълшебство “, споделя още Паскалева. Актрисата споделя, че Максим не назовава по-малкото си братче с прилагателни като бебето и така нататък, а Краси си има галени прякори – “май бест френд “ и „ благото ми бебе ”.
„ За 4 месеца Максим е най-хубавият и грижлив батко “, прибавя за край Паскалева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР