Големият син на американския президент Доналд Тръмп се развежда. Доналд

...
Големият син на американския президент Доналд Тръмп се развежда. Доналд
Коментари Харесай

След 12 години брак, развод в семейството на Тръмп

Големият наследник на американския президент Доналд Тръмп се развежда.

Доналд Тръмп-младши и брачната половинка му Ванеса се ожениха през ноември 2005 година и имат пет деца - две дъщери и трима синове.

Новината за раздялата им заяви организацията "Тръмп ".

"След 12 години брак взехме решение да се разделим. Винаги ще имаме голямо почитание един към различен и към фамилиите ни. Имаме пет прелестни деца и те остават наш приоритет ", се споделя в взаимно изказване на двамата съпрузи.

Децата им са на възраст от 3 до 10 години.

Преди ден Ванеса Хейдън, както е моминското ѝ име, внесла в съда молба за "неоспорвана разлъка " - опростена процедура, която нормално е знак за бракоразвод по взаимно единодушие.

Vanessa Trump files for divorce from Donald Trump Jr. https://t.co/iPKYox9S36 via @pagesix
— Adam Goldman (@adamgoldmanNYT) March 15, 2018
Според доближени до фамилията Ванеса е извънредно грижовна майка. Тя постоянно е разполагаем на децата си и не употребява помощ от бавачка.

Доналд Тръмп-младши е роден на 31 декември 1977 година Майка му е първата брачна половинка на президента на Съединени американски щати - моделът Ивана Тръмп.

40-годишният Доналд върви по стъпките на татко си и през днешния ден може да се похвали, че е сполучлив предприемач с висше икономическо обучение от университета в Пенсилвания, като заема поста вицепрезидент в фамилния бизнес The Trump Organization.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР